یک مقام قضایی خبر داد:

ایجاد شورای فرهنگی در سازمان های تابعه دستگاه قضایی و دادگستری ها

معاون فرهنگ دینی و سازمانی معاونت فرهنگی قوه قضاییه از ایجاد شورای فرهنگی در سازمان های تابعه دستگاه قضایی و دادگستری های سراسر کشور خبر داد.

129-5.jpgبه گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، حجت‌الاسلام و المسلمین سیدعلی تهامی در نشست مسئولان فرهنگی معاونت‌ها و سازمان‌های تابعه قوه قضاییه با اشاره به ایجاد شورای فرهنگی در سازمان‌های تابعه دستگاه قضایی و دادگستری‌های سراسر کشور، گفت: ریاست این شورا بر عهده رییس کل دادگستری هر استان است و معاون فرهنگی دادگستری‌ها به عنوان متولی و مسئول رسیدگی به امور فرهنگی دادگستری استان در این جلسات حضور خواهد داشت و مشاوران و مدیران فرهنگی سازمان‌های تابعه دستگاه قضایی شاغل در استان ها نیز از اعضای این شورا هستند.

وی تصریح کرد: شورای فرهنگی در صورت موافقت رؤسای کل دادگستری ها در شهرستان ها برگزار می شود و البته الزامی برای تشکیل شورای فرهنگی در شهرستان های غیر از مرکز استان وجود ندارد و به نظر و دیدگاه رؤسای کل دادگستری ها بستگی دارد.

معاون فرهنگ دینی و سازمانی معاونت فرهنگی قوه قضائیه همچنین از برگزاری مسابقات قرآنی در دستگاه قضایی خبر داد و بیان کرد: مسابقات قرآنی استانی، منطقه ای و کشوری در دادگستری ها و سازمان های تابعه دستگاه قضایی در سراسر کشور برگزار می شود.

تهامی اظهار کرد: مسابقات قرآنی قوه قضائیه ابتدا در دادگستری ها و سازمان های تابعه در سطح شهرستان ها و استان ها برگزار می شود و سپس این مسابقات به صورت منطقه ای و سپس در سطح کشوری در قوه قضائیه، معاونت ها و سازمان های تابعه اجرا خواهد شد.

وی افزود: در مرحله اول این مسابقات، کارکنان مرد شرکت کرده و در مسابقات آتی نیز خانواده ها و کارکنان خانم نیز می توانند شرکت کنند.

تهامی با بیان اینکه اجلاس فعالان نماز در سطح دستگاه قضایی بعد از ماه صفر در مشهد برگزار می شود، خاطرنشان کرد: در این اجلاس برنامه های دستگاه قضای در امر نماز برای سال آینده مورد بررسی و تدوین قرار خواهد می گیرد.

وی به لزوم طرح مباحث هدفمند اخلاقی در سطح دستگاه قضایی تاکید کرد و گفت: مقرر شده است در هفته یک ساعت و نیم از اوقات کارکنان دستگاه قضایی به طرح مباحث اخلاقی اختصاص یابد و برای رسیدن به این هدف می‌توان محتوای اخلاقی را در قالب رسانه، کتاب، پیامک و ... به کارکنان منتقل کرد.

معاون فرهنگ دینی و سازمانی معاونت فرهنگی قوه قضائیه، ایجاد انگیزه برای استفاده از محتوای فرهنگی را امری ضروری دانست و اظهار کرد: برای افزایش انگیزه می توان از روش های جدید ارائه مطالب استفاده کرد و این مباحث را در قالب دوره های آموزشی لحاظ نمود.