سالک در دیدار با اعضای مرکز تحقیقات اسلامی مجلس:

برای برخورد با مجرمان فضای مجازی نیازمند قانون هستیم

رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: امروز حرکت های غیرمطلوب در فضای مجازی صورت می گیرد و دست قوه قضائیه نیز به دلیل کمبود مواد قانونی در برخورد با مجرمان این حوزه بسته است بنابراین نیازمند قانون در این زمینه هستیم.

برای برخورد با مجرمان فضای مجازی نیازمند قانون هستیم

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، حجت الاسلام والمسلمین احمد سالک در نشست مشترک با رییس و اعضای گروه های علمی مرکز تحقیقات اسلامی مجلس، تاکید کرد: در فضای مجازی از چند جهت باید مرکز تحقیقات اسلامی مجلس به کمیسیون‌های تخصصی کمک کند، ابتدا از جهت ریل‌گذاری برای استفاده از ابزار رشد تکنولوزی در حال و آینده نسبت به چیزهایی که نیازمند قانون است و در این زمینه  استفاده از ظرفیت حوزه علمیه قم در مسائل مختلف مورد توجه است.

وی گفت: امروز حرکت های غیرمطلوب در فضای مجازی صورت می گیرد و قوه قضائیه به دلیل کمبود مواد قانونی در برخورد با مجرمان حوزه مجازی مشکل دارد و نیازمند به قانونی هستیم که در مقابل جرم‌های فضای مجازی بایستد.

وی ادامه داد: آسیب های فضای مجازی باید بررسی و جرم های آن را نیز شناسایی و متناسب با آن مواد قانونی را تامین کنیم .

وی با اشاره به  ضرورت بررسی آسیب های اجتماعی جامعه در مساله فرهنگ، گفت: توقع از حوزه علمیه قم و مرکز تحقیقات اسلامی مجلس این است که با مبانی دینی و ارزشی برای مقابله با آسیب ها چاره اندیشی کند.

وی تاکید کرد: آسیب های اجتماعی مانند خوره جامعه را از داخل تهی می کند و این اعلام خطری برای دستگاه های فرهنگی خصوصا حوزه علمیه قم است که اگر فکر اساسی با شیوه های متناسب با ادبیات روز به آن توجه نشود دچار یک درون پوسیدگی خواهیم شد و اگر این درون پوسیدگی عمق پیدا کند با یک فشار از پا درمی آید.

سالک گفت:  به نظر می رسد در جهت هسته اصلی فرهنگ داخل کشور، در بعد فرهنگی باید سریع کار کرد و با کمک آحاد جامعه و هسته های اولیه خانواده و مراکز آموزش و پرورش و دانشگاه ها و خود حوزه های علمیه کار بنیادین و جدی را دنبال کرد.

وی گفت: این به معنای آن نیست که از صفر شروع کنیم بلکه داشته های حوزه و دانشگاه و قوانین که در اختیار است به کمک بیاید تا راهکاری مختلف مقابله با ناهنجاری‌های داخلی و خارجی را پیدا کرد زیاد است و اگر نیاز به قانون است جبران خلاء قانونی آن مشخص شود.

وی ادامه داد: اگر این مسائل نیازمند دستورالعمل و فعالیت‌های دیگر است این باید رقم بخورد و یکی از مراکزی که  می تواند با تکیه بر مبانی ارزشی  این موضوع را تقویت کند مرکز تحقیقات اسلامی مجلس است.

وی افزود: یک بحث دیگر مطالبات رهبر معظم انقلاب در موضوع فرهنگ است، کمیسیون فرهنگی دنبال احیای مطالبات رهبری است و برای پیوست فرهنگی آن نیز اهمیت دارد .

وی گفت: از ظرفیت مرکز تحقیقات اسلامی مجلس برای قانونگذاری و پیشرفت کشور خصوصا تعالی فرهنگ استفاده خواهیم کرد  و از نقطه نظرات محققان مرکز تحقیقات اسلامی مجلس استفاده  خواهیم کرد./