مدیرکل زندان‌های ایلام:

کاهش رفتارهای پرخطر زندان در گرو تامین امنیت روانی زندانیان است

مدیرکل امور زندان های ایلام گفت: عدم رعایت شان انسانی در برخورد با هر انسانی او را وادار به برخورد نامناسب می کند و این امر در برخورد با زندانیان از شدت بیشتری برخوردار است.

1327092110.jpg سیدمحمد موسوی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه ایلام، اظهار کرد: تامین امنیت روانی زندانیان و فراهم‌سازی محیطی آرام و بدون حاشیه برای زندانیان از ضرورتی خاص برخوردار بوده که زمینه رشد و توسعه فعالیت‌های اصلاحی و تربیتی را فراهم می‌سازد.

وی با بیان اینکه کاهش بار روانی زندانیان با برنامه‌های فرهنگی و تربیتی می‌تواند در کاهش آسیب رفتارهای پرخطر زندانیان مثمرثمر واقع شود، افزود: اگر محیط زندان‌ها و اندرزگاه‌های سلامت برای تربیت و تنبیه مجرمان مناسب نباشد، این افراد پس از طی کردن دوران محکومیت نمی‌توانند از سلامت روانی لازم برخوردار باشند.

موسوی، هدف اصلی نظام زندانبانی اسلامی را اصلاح و تربیت در راستای ایجاد امنیت جامعه، حفظ و برقراری یک نظام قانونی و امن، تلاش برای کاهش مجدد جرم و پیشگیری از رشد و توسعه محرومیت‌های اجتماعی زندانیان عنوان کرد.

مدیرکل امور زندان‌های استان ایلام ادامه داد: مشاوره و روان‌درمانی، پیاده‌سازی تفکرات نوین زندانبانی و جهت‌گیری‌های اصلاحی و تربیتی در زندان‌های نقش مفید و موثری در بازسازی شخصیت مجرمان و بازگشت آن‌ها به زندگی سالم اجتماعی داشته است.

موسوی اضافه کرد: برخورد مناسب با زندانیان و رعایت چارچوب شخصیتی آنها باعث می‌شود زندانیان با اعتماد به مسئولان زندان‌ها، مشکلات و معضلات خود را با آن‌ها در میان گذاشته و از بار روانی‌شان کاسته شود و رفتارهای آسیب‌زای آنها تقلیل یابد و همین امر امنیت و آرامش را در سطح زندان برقرار می‌کند.