به منظور تأمین نظر شورای نگهبان انجام گرفت؛

عضویت نمایندگان ناظر مجلس در شورای عالی کار و ستاد حوادث غیرمترقبه لغو شد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با لغو عضویت حضور نمایندگان در ستاد حوادث غیر مترقبه و شورای عالی کار و همچنین شورای هماهنگی سازمان های مناطق آزاد موافقت کردند.

عضویت نمایندگان ناظر مجلس در شورای عالی کار و ستاد حوادث غیرمترقبه لغو شد

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، نمایندگان در نشست علنی امروز (یکشنبه 3 آذرماه) مجلس شورای اسلامی، در جریان بررسی طرح عضویت و لغو عضویت نمایندگان مجلس شورای اسلامی در برخی از شوراهای عالی، شوراها و مجامع و سایر هیأت ها و به منظور تأمین نظر شورای نگهبان ماده یک طرح مذکور را به تصویب رساندند.

براین اساس نادر قاضی پور که مخالف حذف لغو عضویت نمایندگان بود افزود: به طور حتم ایران جزء مناطقی است که حادثه های طبیعی زیادی در آن رخ می دهد و حضور یک نماینده مجلس در ستاد حوادث غیر مترقبه کشور می تواند اصل مهمی به شمار رود.

همچنین نادر قاضی پور یادآور شد: حضور نماینده مجلس در شورای عالی کار برای صیانت از تولید کار امر مهمی است و لازم است در شورای هماهنگی مناطق آزاد تجاری و صنعتی ایران نیز نمایندگانی حضور داشته باشند.

در ادامه ایرج ندیمی ضمن موافقت با ماده یک طرح مذکور تصریح کرد: اینکه نمایندگان ناظر در شوراهای مذکور حضور داشته باشند هیچ تأثیری ندارد چون اغلب بین اعضای شوراها هماهنگی هایی وجود داشته و حضور نماینده مجلس نمی تواند مشکلی را رفع کند.

وی ادامه داد: نمایندگان می توانند در بعد وظایف قانونی خود وارد کار شوند و از هر اقدام غیر قانونی جلوگیری کنند. این درست نیست که بخواهیم به مردم بگوییم اگر نماینده مجلس در شوراها وجود داشته باشد حق شما حفظ خواهد شد و اگر نباشد همه حقوق شما ضایع است به طور حتم اینگونه مفاهیم نادرست است.

گفتنی است نمایندگان بعد از استماع سخنران موافق و مخالف با 127 رأی موافق، 28 مخالف و 23 ممتنع ماده یک طرح مذکور را به تصویب رساندند.

لازم به ذکر است در ماده یک طرح یادشده آمده است از تاریخ تصویب این قانون علاوه بر سایر شوراهای عالی، شوراها، مجامع و هیأت هایی که برابر قانون مربوط به نمایندگانی از مجلس شورای اسلامی در آنها عضویت دارند در هر یک از شوراهای زیر به تعداد تعیین شده نماینده مجلس با معرفی کمیسیون های تخصصی زیربط و انتخاب مجلس شورای اسلامی به عنوان ناظر عضویت می یابند.