در سالروز تصویب قانون اساسی برگزار می شود:

همایش ملی «حقوق شهروندی در گفتمان مردم سالاری دینی» / فراخوان مقاله

همایش حقوق شهروندی در گفتمان مردم سالاری دینی در سالروز تصویب قانون اساسی به همت پژوهشکده شورای نگهبان و دانشکده معارف اسلامی و حقوق دانشگاه امام صادق (علیه السلام) برگزار می شود.

رساله حقوق- همایش حقوق شهروندی در گفتمان مردم‌سالاری دینی در سالروز تصویب قانون اساسی ( ۱۲ آذرماه) به همت پژوهشکده شورای نگهبان و دانشکده معارف اسلامی و حقوق دانشگاه امام صادق (علیه السلام) برگزار می‌شود.

همایش حقوق شهروندی در گفتمان مردم‌سالاری دینی در سالروز  تصویب قانون اساسی ( ۱۲ آذرماه) به همت پژوهشکده شورای نگهبان و دانشکده معارف اسلامی و حقوق دانشگاه امام صادق (علیه السلام) برگزار می‌شود.محورهای ارائه مقاله به شرح زیر اعلام شده است:

۱- مبانی حقوق شهروندی در نظام حقوقی اسلام

۲- مبانی حقوق شهروندی در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران

۳- سازکارهای تامین و تضمین حقوق شهروندی در نظام مردم‌سالاری دینی

۴- مطالعه اسناد ملی حقوق شهروندی از حیث ماهیت، جایگاه، مبانی، سازکارها و نتایج مورد نظر

۵- مطالعه چالش‌های هنجاری و ساختاری حقوق شهروندی

۶- نقش مردم در تحقق حقوق شهروندی در نظام مردم‌سالار دینی

۷- مطالعه تطبیقی حقوق شهروندی در کشورهای اسلامی

اعضای شورای سیاست‌گذاری و کمیته علمی این همایش به ترتیب حروف الفبا اینچنین اعلام شده است:

اعضای شورای سیاست‌گذاری همایش

دکتر جواد ابراهمیان، دکتر محسن اسماعیلی، دکتر توکل حبیب‌زاده، دکتر سوادکوهی، دکتر سیامک ره‌پیک، دکتر ولی الله رستمی،

اعضای کمیته علمی:

آقایان: علی بهادری، ابولفضل درویشوند، دکتر سید محمد هادی راجی، سید حجت الله علم‌الهدی، دکتر اکبر طلابکی و محمد مهدی غمامی.

گفتنی است مهلت ارسال مقالات تا ۷ آذرماه از طریق سایت‌های: ( www.plaw.ir و www.shora-rc.ir) می باشد. مقالات برتر در فصلنامه‌های علمی و پژوهشی چاپ خواهد شد.

این همایش روز سه‌شنبه ۱۲ آذرماه (ساعت ۱۳-۱۸) در دانشگاه امام صادق(علیه‌السلام) واقع در تهران- بزرگراه چمران- پل مدیریت برگزار خواهد شد.

از کلیه علاقه‌مندان به موضوعات مطروحه دعوت به عمل می‌آید تا در این همایش حضور بهم رسانند.